Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Campus Helsingborgs app

bildhuvud app

Som du säkert vet har Campus Helsingborgs app som bland annat innehåller scheman inte fungerat i den senaste versionen/versionerna av IOS (iPhone). Den fungerar dock och har alltid fungerat i de äldre versionerna av iPhone och i Androidmobiltelefoner.

Som en tillfällig lösning har Campus Helsingborg tagit fram en webbaserad schemavisning som kan användas för alla versioner av mobiltelefoner. Det görs i avvaktan på att ett nytt lokalbokningssystem kommer införas på Campus.

För att enkelt kunna använda den nya webbaserade schemavisningen läggs schemat till på startskärmen eller hemskärmen. Du skapar en genväg genom att:

  1. Öppna webbläsaren och gå till portal.ch.lu.se.
  2. Logga in på ”Mitt Campus” och välj ”Schema” under fliken ”Min sida”.
  3. Välj schematyp ”Tabell”.
  4. Klicka på ”Skapa kursschema”.
  5. Under inställningar i webbläsaren välj ”Lägg till på hemskärmen eller startskärmen”, beroende på vad du använder för webbläsare och vad du har för mobiltelefon.

Campus Helsingborgs app finns fortfarande kvar och går att använda i de äldre versionerna av iPhone och på Androidmobiltelefoner.