Lunds universitet firar 350 år. Läs mer på lu.se

Novischkatalogen 2017

Campus Helsingborgs studentkår Agora hälsar alla nya studenter välkomna. Under de kommande veckorna arrangerar de massor med aktiviteter för att du som ny student ska komma rätt in i tillvaron på Lunds universitet och på Campus Helsingborg.
agora

Allt du behöver veta om novischveckorna - vad som händer, hur du anmäler dig och allt annat som kan tänkas värt att veta - finns i en pdf som du kan ladda ner här.

Fortlöpande information om novischveckorna får du på Agoras Novischveckors facebooksida.

2017-08-21
Institutionen för strategisk kommunikation i nytt samarbete
2017-08-19
Novischkatalogen 2017