Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Nu startar jubileumskursen!

kurs
På det första kurstillfället förklarar professor Ulf Ellervik hur molekyler och känslor hänger ihop.

Ta chansen och skaffa dig ett diplom i lundensisk bildning genom vår jubileumskurs! Jubileumskursen är öppen för alla och erbjuder 36 föreläsningar med oväntade ämnen såsom kattprat, den moderna vänskapen, jakten på nya grundämnen, det sjungande språket och mycket mer.

Du får en gammaldags tentamensbok när du deltar, där du samlar stämplar från varje kurs. Samlar du nio stämplar – en från varje fakultet – så får du ett diplom. De som samlat flest är med i utlottningen av ett hemligt pris!

Det första tillfället är onsdagen den 18 januari med professor Ulf Ellervik från Lunds tekniska högskola (LTH) som förklarar hur molekyler påverkar våra känslor. 

Kurs: Konsten att njuta
Plats: Palaestra i Lund  
Tid: 19:00-20:00

Så här fungerar jubileumskursen (YouTube)

Se hela kursprogrammet och läs mer på: www.lu.se/lunds-universitet-350-ar/om-programmet/jubileumskursen