Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Rättviseförmedlingen och Tina Sayed Nestuis - ny medlem i Advisory Board

trätt

Institutionen för strategisk kommunikation har som förmån att samarbeta nära sin Advisory Board. Rådet medverkar exempelvis till att säkerställa att innehållet i utbildningen utvecklas i riktning mot aktuella krav och trender inom branschen. Dessutom ges tillgång till expertis och stöd i centrala frågor för utbildningen. Rådet är även en viktig källa till goda råd och inspiration i frågor som rör forskning och samverkan med omgivande samhället.

Det är i institutionens intresse att få medlemmar till Advisory Board från olika sorters organisationer och vi är stolta över att Rättviseförmedlingen och Tina Tina Sayed Nestuis nu sitter med. Tina är projektledare för Rättviseförmedlingens mediegranskningsprojekt. Hon har en bakgrund som journalist och har hittills hunnit med att vara allt från reporter till chefredaktör. Sedan 2015 kan hon också titulera sig författare då boken #blidigitaltsmart gavs ut. Senaste åren har Tina drivit egen kommunikationsbyrå och hjälpt organisationer att bli bättre på digitalt i allmänhet och sociala medier i synnerhet.

Är du vidare intresserad av Rättviseförmedlingen, vänligen läs mer här.

Vill du veta mer om Advisory Board?