Lunds universitet firar 350 år. Läs mer på lu.se

KOMC06 - Förändrings-kommunikation, 15 hp

start VT 2017
Kursen syftar till att studenten ska öka sin förmåga att analysera och arbeta med kommunikation i förändringsprocesser

Inledningsvis behandlas grundläggande perspektiv, teorier och begrepp inom området organisation och kommunikation. Därefter fokuserar kursen på specifika processer och aspekter av förändringskommunikation såsom planering och genomförande av förändringar. I kursen behandlas även relationen mellan chef och medarbetare, och fenomen som meningsskapande, motstånd, teknik, lärande under förändring samt tillämpade arbetsmetoder.

Du kan ladda ner kursplanen här.

Kursen ges i Lund.

Sidansvarig:

Grundläggande behörighet

Urval

Platserna fördelas enligt: Betyg: 34 %, Högskoleprov: 34 %, Akademiska meriter (APGR): 32 %. Universitetet har beslutat att använda giltigt högskoleprovsresultat som skiljekriterium vid lika meriter.

Kursansvarig

Sara von Platen