Lunds universitet firar 350 år. Läs mer på lu.se

Karriär

att arbeta professionellt med strategisk kommunikation och digitala medier
En före detta student kallas alumn och kan bli del i nätverket av gamla studenter vid Lunds universitet. Årliga träffar och återkommande seminarier är en given plats för erfarenhetsutbyte och nya idéer. Här möter du några av institutionens före detta studenter.

De kunskaper och erfarenheter våra alumner har spelar en viktig roll för utbildningens rykte och kunskapsutveckling. Utbytet med yrkesverksamma studenter är ovärderligt på många sätt - som mentorer, ambassadörer för institutionen, genom gästföreläsningar och genom att bidra med sin branchexpertis i olika sammanhang.

När det går bra för våra alumner blir vi stolta och glada. Det är ett gott betyg för våra utbildningar och den kunskap de för med sig från sin tid vid Campus Helsingborg - Lunds universitet. Här möter du några av våra alumner som berättar om sina karriärvägar och reflekterar över sin studietid. Kanske du kan finna inspiration på vägen i dina egna studier och planer för framtiden.

Sidansvarig:

E-post: info [at] isk.lu.se