Cecilia Cassinger medverkade i Godmorgon Världen i P1

Cecilia Cassinger, lektor vid Institutionen för strategisk kommunikation, medverkade i helgens avsnitt av Godmorgon Världen i Sveriges Radions P1.
CC
Cecilia Cassinger. Foto: Ola Elleström

Bilden av Sverige enligt vår omvärld har diskuterats mycket och blivit än mer aktuell i samband med att statsminister Stefan Löfven nyligen träffade USA:s president Donald Trump. I helgens avsnitt av Godmorgon Världen diskuterade Cecilia Cassinger och flera andra Sverigebilden i allmänhet och Löfvens möte med Trump i synnerhet. Väldigt intressant lyssning.

Lyssna på inslaget här.