Den kommunikativa organisationen - huvudinsikter i filmformat

Sveriges Kommunikatörer har lanserat fem små korta filmer där Charlotte Simonsson, forskare vid Institutionen för strategisk kommunikation, berättar om viktiga insikter från forskningsprojektet Den kommunikativa organisationen.
Lotta

I höstas avhölls slutkonferens för det stora forskningsprojektet Den kommunikativa organisationen som pågått sedan 2014 och som flera av institutionens forskare medverkat i. Här följer fem filmer där Charlotte Simonsson sammanfattar några av de huvudinsikter som projektet kommit fram till.

Läs mer om projektet här.

2018-05-16
"Strategic Communication: An introduction" by Jesper Falkheimer and Mats Heide gets great review
2018-04-23
Den kommunikativa organisationen - huvudinsikter i filmformat
2018-04-17
Nils Gustafsson: Dags för regeringen att kliva in i Svenska Akademien?
2018-03-21
Samhällsvetenskapliga fakulteten vid Lunds universitet utlyser tre anställningar som postdok
2018-03-20
Bilder från Öppet Hus 14 mars