Graduate Fair i Lund, 30 november

Planerar du att läsa vidare efter din kandidatexamen? Besök Graduate Fair för att lära dig mer om Lunds universitets internationella masterprogram!
gradfair

Lunds universitets Graduate Fair är en utbildningsmässa för dig som är intresserad av att läsa ett internationellt mastersprogram på engelska vid Lunds universitet. Under mässan kommer representanter från våra 100 internationella mastersprogram att finnas representerade för att möta alla intresserade studenter.

Mässan går av stapeln på LUX i Lund 30 november, kl 16-19.

Läs mer!

Facebookevent!