More research funds keep on coming

2018 has been a great year for incoming research funds to the Department!
forsk

We can proudly present a various number of different projects within different fields of Strategic Communication! Only during the last week we had several grants given to various researchers at the Department; ranging from funds for further research within “Public Diplomacy”, Marianne and Marcus Wallenberg Foundation (James Pamment m. fl. ), “Medarbetare som strategiska kommunikatörer”, Plattformen (Mats Heide & Charlotte Simonsson m.fl. ), “Kreatörsmiljöer i ett levande stadsrum”, Plattformen (Marie Ledendal m.fl.).

Congratulations to all researchers at the Department of Strategic Communication for your excellent contributions!