#React and impact – ett studentprojekt om källkritik i sociala medier

En grupp studenter som går andra året på kandidatprogrammen har under hösten deltagit i initiativet Peer to peer: Facebook global digital challenge som syftar till att motverka hatiskt och extremt innehåll i sociala medier. Studentgruppen har för detta ändamål utvecklat kampanjen #React and Impact som innefattar en rad humoristiska episoder om Kjell Källkritik och hans dotter Emma och ett verktyg #FirstWebKit som kan användas för att kritiskt granska information i sociala medier.
react

Läs mer om kampanjen och hur du stödjer den här www.reactandimpact.se

Följ kampanjens Facebooksida här.