"Strategic Communication: An introduction" by Jesper Falkheimer and Mats Heide gets great review

The book "Strategic Communication: An introduction" by Jesper Falkheimer and Mats Heide, both researchers at the Department of Strategic Communication, was released last winter. Last week, the website PR Place wrote a praising review on the book, which of course is great news for the Department.
bok

The review tells us, among other things: "It is an admirable text that brings together theories from a number of fields. Indeed, the book is a veritable smorgasbord of interesting and relevant concepts. It rattles through them at a rapid rate, all within broad reflective, critical and holistic perspectives."

Read the entire review here and more about the book here.