Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Bygg tillit genom att släppa fram medarbetarna i sociala medier

Charlotte Simonsson

Hur kan kommunikatörer inom offentlig sektor arbeta för att skapa ökat förtroende och tillit? Tillsammans med sina forskarkollegor på Lunds Universitet undersöker Charlotte Simonsson under tre års tid förtroendeskapande kommunikation och medarbetarskap i offentlig sektor. 

I en artikel på Sveriges kommunikatörers webbplats delar Charlotte med sig av sina insikter från de två första åren av projektet Kommunikativa offentliga organisationer.

Ett kommunikativt medarbetarskap innebär bland annat att medarbetarna internt bidrar till att skapa ett öppet kommunikationsklimat och i kommunikationen med externa individer och grupper representerar organisationen. Kommunikatörerna är fortfarande jätteviktiga, men kan inte längre vara ensamma om att skapa kommunikation, utan det behövs i hela organisationen.

Läs hela artikeln på Svenska kommunikatörers webbplats