Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Framtidens möten - ny masterclass

Framtidens möten handlar om nya modeller för affärer, interaktion och kommunikation inom mötesindustrin - något som är av hög relevans för alla som arbetar med professionella möten.

Forskarna Jörgen Eksell, Malin Andersson, Maria Månsson och Marlene Wiggill har undersökt hur pandemin har påverkat mötesindustrin och om krisen fört med sig nya möjligheter. De har också studerat hur gäster i fysiska, hybrida och digitala möten och konferenser interagerar och vilken roll värdskap och gästfrihet spelar i dessa. 

Mötesindustrin är en framtidsnäring och svensk mötesindustri har stor potential enligt forskare och experter. Det goda mötet har stor betydelse för samhällets utveckling, det är något mötesindustrin kan kommunicera ännu tydligare säger forskarna. Mötesindustrin bidrar dessutom med många arbetstillfällen och stora intäkter.