Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Ny internationell doktorandkurs i strategisk kommunikation lanserad

Flicka läser bok i bibliotek

Strategisk kommunikation är ett snabbt växande tvärvetenskapligt forskningsområde och centralt för alla organisationer eller enheter.

Under de senaste decennierna har ämnet utvecklat sina egna metoder och teorier och kännetecknas numera av flera perspektiv. I denna kurs kommer doktorander att träffa ledande forskare, vilka representerar olika perspektiv inom området, men man kommer även diskutera idéer inom strategisk kommunikation. Kursen är uppbyggd kring olika kommunikationsperspektiv med fokus på praktikbaserade, kulturella, sociala, institutionella och kritiska forskningssätt.

Huvuddelen av kursen består av en obligatorisk vecka med en kombination av föreläsningar, seminarier och workshops vid Lunds universitet i Helsingborg, där deltagarna har möjlighet att diskutera strategisk kommunikation i förhållande till sina egna doktorandprojekt.

Kursen äger rum 17-21 januari 2022 vid Institutionen för strategisk kommunikation vid Lunds universitet i Helsingborg, Sverige.

Du hitta mer information om denna kurs i prospektet.
Prospekt Doktorandkurs