Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Strategisk kommunikation som bygger relationer och förtroende - Webbinarium med CLOO

Människor som arbetar och kommunicerar i ett utrymme format som en glödlampa

Välkommen till ett webbinarium där docent Charlotte Simonsson och professor Mats Heide från institutionen för strategisk kommunikation diskuterar de viktigaste resultaten från det treåriga forskningsprojektet Kommunikativa offentliga organisationer och vad som krävs för att öka medarbetarnas kommunikativa engagemang.

Centrum för ledning i offentliga organisationer – CLOO – håller i webbinariet som äger rum den 10 juni kl 13-14. 

Kommunikation tas ofta för given och det saknas ofta förståelse för vad som är värdeskapande kommunikation. Med begreppet kommunikativa organisationer sätts kommunikation i centrum och alla i organisationen har och tar ett kommunikativt ansvar. Under webbinariet kommer vi att presentera några av de viktigaste resultaten från det treåriga forskningsprojektet Kommunikativa offentliga organisationer. Några frågor vi kommer att diskutera:

  • Vad är en kommunikativ organisation? Vad har kommunikationen för värde för organisationer? 
  • Vilken roll har chefer, medarbetare och kommunikation i att skapa förtroende? 
  • Vad betyder digitaliseringen för förtroendeskapande kommunikation? 

Varmt välkommen.

Både Charlotte och Mats är verksamma vid forskningscentrumet CLOO – Centrum för ledning i offentliga organisationer. Läs mer om CLOO här.

För att delta behöver du anmäla dig. Anmälan sker på denna sida.