Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Ta hjälp av framtidens kommunikationsstrateger under våren

Students in class room

Vill ditt företag eller organisation växla upp ert kommunikationsarbete? Gör som Framtidslabbet 2.0, Återbruket, Lindab Innovation Hub och Revam – ta stöd av våra studenter från Institutionen för strategisk kommunikation på Campus Helsingborg.

75 studenter vid Institutionen för strategisk kommunikation söker verkliga “case” att studera och undersöka i vårens kurs “Kommunikationsdesign i digitala landskap”.

– Den här typen av projektet ger dig, som driver företag, möjligheten att få en utomstående och objektiv part att genomlysa och ge förslag på kommunikationsstrategier för sociala medieplattformar och er visuella identitet, säger Marie Ledendal, vid Institutionen för strategisk kommunikation, Campus Helsingborg, Lunds universitet.

För studenterna är det både värdefullt och utvecklande att arbeta med en faktisk organisation samt att det ger dem möjlighet att redan tidigt i utbildningen få konkretisera sin kunskap och omvandla teori till praktik. 

Den 20/2 kl. 8:30-09:30 bjuds alla intresserade företag in till ett digitalt informationsmöte där vi kommer att berätta mer om kursen, samt möjlighet att ställa frågor. Varmt välkomna att delta via Zoom: lu-se.zoom.us/j/64112782115 

Läs mer här: Ta hjälp av framtidens kommunikationsstrateger under våren (lu.se)