Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Webbinarium: Presentation av forskningsprojektet Kommunikativa offentliga organisationer

Ta del av webbinariet i efterhand

Den 10 juni höll CLOO ett webbinarium med tema Strategisk kommunikation som bygger relationer och förtroende. Ta del av webbinariet i efterhand och hör Charlotte Simonsson och Mats Heide presentera några av de viktigaste resultaten från det treåriga forskningsprojektet.

Kommunikation tas ofta för given och det saknas ofta förståelse för vad som är värdeskapande kommunikation. Med begreppet kommunikativa organisationer sätts kommunikation i centrum och alla i organisationen har och tar ett kommunikativt ansvar. 

I webbinariet lyfts bland annat följande frågor:

  • Vad är en kommunikativ organisation? Vad har kommunikationen för värde för organisationer?
  • Vilken roll har chefer, medarbetare och kommunikation i att skapa förtroende?
  • Vad betyder digitaliseringen för förtroendeskapande kommunikation?

Charlotte Simonsson och professor Mats Heide är medlemmar i CLOO, Centrum för ledning i offentliga organisationer, ett tvärtvetenskapligt forskarnätverk med bas på Lunds universitets Campus Helsingborg.

Ta del av powerpoint-presentationen från webbinariet