åsa

Åsa Thelander

åsa

Art events as a communication strategy in place branding

• Åsa Thelander
  • Filippa Säwe

• Institutionen för service management och tjänstevetenskap

Konferensbidrag

• Communication Studies
  • Social Sciences Interdisciplinary

• city branding
  • city renewal
  • art events
  • stakeholder approach
  • co-creation
  • municipality
  • rationales

Conference name

The European Public Relations Education and Research Association 2012 Congress: Researching the Changing Profession of Public Relations

Conference date

2012-09-21