cc

Cecilia Cassinger

Place branding, brand communication, communication geography, sustainability, activism, cities

cc

Hållbar utveckling i överturismens era

Sustainable development in an era of overtourism

• Cecilia Cassinger
  • Jan-Henrik Nilsson

• Institutionen för service management och tjänstevetenskap

2021-05-03

Organisation & Samhälle

Volym

Issue

Artikel i tidskrift

Föreningen Företagsekonomi i Sverige

• Economic Geography

• hållbar utveckling
  • överturism
  • urbana turistdestinationer

Projekt

• Rethinking urban tourism development: Dealing with sustainability in the age of over-tourism

• ISSN: 2001-9114