Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.

Webbinarier

Välkommen till Lunds universitets webbinariumserie om överturism
Webbinarierna genomförs inom ramen för forskningsprojektet ”Urban turismutveckling i förnyelse: hantera hållbarhet i tilltagande turismflöden”.

vinterlu

Syftet med webbinerierna är att bidra till kunskapsutveckling och kunskapsutbyte mellan olika intressenter. Vi vill skapa en plattform för möten mellan akademi, näring och offentlig verksamhet. Under de kommande åren kommer vi att anordna fyra webbinarier per år som behandlar olika utmaningar och aktuella frågor om överturism i urbana destinationer.

Våra webbinarier är gratis och sänds på nätet i mötesverktyget Zoom. Du behöver inte ladda hem något program – verktyget är helt webbaserat. Vem som helst som tycker att ämnet intressant är välkommen att delta. Alla som anmäler sig kommer att få ett mejl med en länk till webbsändningen en till två dagar innan webbinariet äger rum. Det är viktigt att anmäla sig i förväg för att säkert få en plats, eftersom mötesrummet i Zoom har ett begränsat antal platser. För att registrera dig för våra webbinarier behöver du uppge namn, arbetsplats, yrkesroll och e-postadress. Denna information används endast för dokumentation och inbjudan till kommande webbinerier.”

Sidansvarig:

Institutionen för strategisk kommunikation
Lunds Universitet | Campus Helsingborg
Besök: Universitetsplatsen 2 Helsingborg
Postadress: Box 882, 251 08 Helsingborg
Telefon:
 042-35 65 95
E-post: info [at] isk [dot] lu [dot] se

Samhällsvetenskapliga fakulteten | Campus Helsingborg