Jörgen

Jörgen Eksell

Jörgen

Drick kranvatten. Ett kommunikationsprojekt i VA-Branschen. Dokumentation och utvärdering

• Jörgen Eksell
  • Wickström Anna-Karin

Summary, in Swedish

Drick kranvattens syfte är att öka ungdomars medvetenhet om kranvattnets värde. Projektet innehåller kranvattenautomater till skolorna och färdiga lektioner på drickkranvatten.se. Utvärderingen visar på en positiv inställning hos lärare och elever till projektet och till frågeställningar om vatten.

Svenskt vattens publikationsserie

Volym