Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Joel Callegari

Att lära sig se saker och händelser ur olika perspektiv och att ha ett kritiskt förhållningssätt är några av utbildningens och akademins fördelar.

Genom att få en större förståelse för hur kommunikation fungerar och hur man strategiskt kan använda kommunikation i sitt arbete, är det ett mycket effektivt verktyg för påverkan.

Kan du berätta lite kort om vad och var du jobbar med idag?

Jag arbetar idag som PR-konsult på en byrå i Malmö som heter Kommunicera. Mina arbetsuppgifter är väldigt varierande, men jag arbetar främst med digital kommunikation, marknads-pr och omvärldsbevakning. Arbetet som PR-konsult handlar mycket om att tillsammans med våra kunder arbeta strategiskt och kreativt med kommunikation för att uppnå större effekt och bättre resultat. Jag jobbar med kunder inom olika branscher med allt från livsmedel till industri. Det är också just den bredden och variationen som jag tycker är spännande och utmanande i min yrkesroll.     

Hur kom det sig att du valde att börja studera strategisk kommunikation?

Jag tror att det var mitt intresse för retorik och påverkan som gjorde att jag valde att studera strategisk kommunikation. Genom att få en större förståelse för hur kommunikation fungerar och hur man strategiskt kan använda kommunikation i sitt arbete, är det ett mycket effektivt verktyg för påverkan.   

Vad har du haft för nytta av din utbildning i arbetslivet?

Att lära sig se saker och händelser ur olika perspektiv och att ha ett kritiskt förhållningssätt är några av utbildningens och akademins fördelar.

Vad var det bästa med utbildningen?

Att jag fick en bred och djup inblick i och förståelse för vad strategisk kommunikation är och hur det fungerar.

Alumn

jc

Namn: Joel Callegari

Examen: Strategisk kommunikation.

Kommer från: Malmö

Bor idag: Malmö

Jobbar: PR-konsult på Kommunicera