mats

Mats Heide

communicative organizations, internal communication & internal crisis communication

mats

Expanding the Scope of Strategic Communication : Towards a Holistic Understanding of Organizational Complexity

• Mats Heide
  • Sara von Platen
  • Charlotte Simonsson
  • Jesper Falkheimer

Editor

• Ansgar Zerfass
  • Kelly Page Werder
  • Howard Nothhaft
  • Dejan Vercic

• Samhällsvetenskapliga fakultetskansliet
  • LU Innovation
  • Sektionen Forskning, samverkan och innovation

2019-06-30

Future Directions of Strategic Communication

Del av eller Kapitel i bok

Routledge

• Communication Studies