nils holmberg

Nils Holmberg

nils holmberg

Computational methods for querying and sampling the Twitter disinformation datasets

• Nils Holmberg

Summary, in English

This study attempts to apply computational methods to the Twitter Election Integrity Datasets in order to derive a basic descriptive overview of this disinformation data, and to suggest some possible routes for developing these methods to address future research questions. The results indicate substantial variations in tweet frequency over time and geographical regions, as well as differences in relative importance of tweet words across regions. Aggregated tweet measures provide basic descriptive statistics for the datasets.

2020-11-24

Konferens - annat

• Communication Studies

• social media