Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Om kakor (cookies)

Institutionens webbplats använder kakor. En kaka är en liten textfil som lagras på din dator när du besöker en webbplats. Nästa gång du besöker en webbplats kan din webbläsare använda kakan för att visa sidorna enligt dina inställningar.

nligt lagen om elektronisk kommunikation, ska alla som besöker en webbplats som använder kakor samtycka till att det lagras kakor på användarens dator och informeras om vad kakor används till och hur sådan användning förhindras.

Lunds universitets webbplatser använder kakor för att få tillgång till bättre besöksstatistik och för att behålla inställningar för webbplatsens utseende. Lunds universitet sparar ingen personlig information om besökarna via kakor.

Viss information om användningen av Lunds universitets webbsidor skickas till Google genom att vi använder Google Analytics. Vi använder dock anonymiseringsversionen av denna. Det betyder att ingen information som kan sammankopplas med någon individuell användare skickas vidare till Google.

Läs mer om hur Google använder den data som de får via vår webbplats

Om du inte vill tillåta att kakor lagras på din dator kan du stänga av funktionen i din webbläsares säkerhetsinställningar. Du kan också radera kakor som lagrats på din dator i efterhand. Hur du gör detta beror på vilken webbläsare du använder – du kan hitta mer information om detta i din webbläsares hjälpfunktion.

Om du väljer att inte tillåta kakor riskerar du att förlora viss funktionalitet på webbplatsen.

Kakor – Post- och telestyrelsens webbplats