Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Covid19 och HT2020

Hur blir din höst som student på Institutionen för strategisk kommunikation?
Under höstterminen 2020 kommer vår undervisning ske både på plats och digitalt. Vi följer Samhällsvetenskapliga fakultetens riktlinjer rörande Covid19. På dessa sidor hittar du även institutionsrelaterad information om hur vi hanterar Covid19 samt hur Lunds universitet i sin helhet förhåller sig till Covid19.

I början av juni beslutade Lunds universitet att undervisning och examinationer från och med den 15 juni 2020 får genomföras i universitetets lokaler. Men då måste hänsyn tas till universitetsgemensamma beslut och till Folkhälsomyndighetens föreskrifter, allmänna råd och rekommendationer för minskad smittspridning av covid-19. Det måste också göras en bedömning vad gäller risken för smittspridning. Restriktionerna om max 50 personer och social distansering kvarstår tills vidare. Om det inte är möjligt på grund av lokalernas utformning eller andra begränsande resurser ska undervisningen ske med hjälp av digitala verktyg (online).

Stora delar av utbildningarna vid Institutionen för strategisk kommunikation kommer därför under höstterminen 2020 att bedrivas med hjälp av digitala verktyg (online). I de fall undervisning i lokalerna ges, kommer det bli nödvändigt med utspridning - ett avstånd om minst 1,5 meter ska kunna upprätthållas mellan personer som vistas i samma lokal. Storföreläsningar kommer att ges online. Undervisning med praktiska, laborativa eller estetiska inslag samt exkursioner, seminarier och lektioner i mindre grupper kan komma att ske på plats, men då under anpassade former. Läs mer på Undervisning både digitalt och på campus.

  Sidansvarig:

  Institutionen för strategisk kommunikation
  Lunds Universitet | Campus Helsingborg
  Besök: Universitetsplatsen 2 Helsingborg
  Postadress: Box 882, 251 08 Helsingborg
  Telefon:
 042-35 65 95
  E-post: info [at] isk [dot] lu [dot] se

  Samhällsvetenskapliga fakulteten | Campus Helsingborg