Undervisning både digitalt och på campus

Vad gäller på Institutionen för strategisk kommunikation under HT2020?
Undervisning på grund- och avancerad nivå hösten 2020 kommer att genomföras både digitalt och i universitetets lokaler. Vid campusundervisning ska fysisk distans enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer upprätthållas .

När det gäller vilka moment som kan genomföras på campus är följande prioriterat:

• Undervisning för nybörjarstudenter
  • Undervisning för internationella studenter
  • Undervisning som bygger på praktiska och tillämpade moment
  • Undervisnings- och examinationsformer som är svåra att genomföra online

Föreläsningar och anpassning av lokaler

Folkhälsomyndighetens restriktioner om max 50 personer och social distansering kvarstår, vilket innebär att:

• Storföreläsningar kommer att ges online. Ladda ner institutionens Uppförandekod för distans/online- undervisning (pdf).
  • Lokaler kommer att anpassas så att ett avstånd på minst 1,5 meter ska kunna upprätthållas mellan personer som vistas i samma lokal.
  • Undervisningssalar kommer att utnyttjas under en större del av dagen, kl 8-18, för att sprida ut undervisningen.

En säker studiemiljö - allas ansvar

Alla måste bidra till ett gemensamt ansvarstagande för att upprätthålla en säker studiemiljö. Det är därför mycket viktigt att du:

• Stannar hemma vid minsta tecken på sjukdom
  • Håller avstånd
  • Tvättar händerna ofta och noga
  • Inte stannar kvar i universitetets lokaler längre än du behöver efter undervisning
Sidansvarig:

Kursinformation under HT2020

På grund av coronapandemin kan vissa ändringar i schema och kursformat göras med kort varsel. Stort tack för din förståelse!

Är du ny student hos oss kan du hitta mer information om din första kurs under Ny Student 2020.

Stöd som finns att få

Resurser på distans

Samhällsvetenskapliga biblioteket erbjuder stöd och service för att underlätta distansstudier.
Bibliotekets hemsida

Studievägledare

Kan erbjuda stöd och vägledning i studierelaterade frågor.
studievagledare [at] isk [dot] lu [dot] se alt master [at] isk [dot] lu [dot] se

Studenthälsan

Stöd, råd och behandling. Tid bokas via hemsidan.
Studenthälsans hemsida

Studieverkstaden

Erbjuder hjälp med bland annat studieteknik. För närvarande erbjuds digitala möten eller telefonmöten. Tid bokas via hemsidan.
Studieverkstadens hemsida

E-post: info [at] isk [dot] lu [dot] se