Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Information om valbar termin

stärk din profil inom utbildningen
Under termin fem finns möjlighet för dig att välja kurser som kan ingå i utbildningen.

Under termin fem har du möjlighet att självständigt välja kurser som kan ingå i utbildningen.

Under den valbara terminen har du möjlighet att välja kurser som ytterligare stärker din profil på arbetsmarknaden och lägger grunden för fortsatta studier. Du kan välja att läsa fristående kurser vid ett svenskt eller utländskt universitet. Inom ramen för kandidatprogrammet erbjuder institutionen den valbara kursen Projektledning i digitala miljöer (KOMC16), 15 hp.

I dokumentet Vägledning för valbara kurser beskrivs vad som kan vara bra att tänka på vid valet av kurser och hur de tillgodoräknas. 

För studenter på kandidatprogrammet i strategisk kommunikation och digitala medier gäller dessa riktlinjer för alternativet utlandstermin under termin 5. 

Du är välkommen att kontakta studievägledaren om du behöver råd och vägledning gällande ditt val av kurser.

Den valbara terminen är en möjlighet för dig som i framtiden vill arbeta med vissa frågor eller inom ett specifikt område. Ta vara på tillfället att förkovra dig i ämnen som intresserar dig och stärker dina kunskaper inom strategisk kommunikation.

Sidansvarig:

Institutionen för strategisk kommunikation
Lunds Universitet | Campus Helsingborg
Besök: Universitetsplatsen 2 Helsingborg
Postadress: Box 882, 251 08 Helsingborg
Telefon:
 042-35 65 95
E-post: info [at] isk [dot] lu [dot] se

Samhällsvetenskapliga fakulteten | Campus Helsingborg