Lunds universitet firar 350 år. Läs mer på lu.se

Information om valbara kurser på utlandstermin

stärk din profil inom utbildningen
Under termin fem finns möjlighet för dig att läsa valbara kurser på en utlandstermin.

Syftet med valbara kurser är att du som student ska kunna välja kurser som ytterligare stärker din profil på arbetsmarknaden och som lägger grunden för fortsatta studier. I dokumentet Vägledning för valbara kurser beskrivs principerna för valet av kurser och för tillgodoräknande. För studenter på kandidatprogrammet i strategisk kommunikation och digitala medier gäller dessa riktlinjer för alternativet utlandstermin, termin 5. Det finns möjlighet att diskutera inriktning på och valet av kurser med studievägledaren vid institutionen för strategisk kommunikation.

Sidansvarig:

Studievägledare