Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Ny student, våren 2023

Välkommen till Institutionen för strategisk kommunikation!

Vi ser fram emot att ha dig som student hos oss.

Viktig information

  • Skapa studentkonto efter antagningsbesked 2 
  • Som student hos oss, kommer du att få tillgång till student/kursportalen Canvas. Du kommer att få tillgång till den kurs du ska läsa i Canvas ca 2 veckor innan kursen startar och där kommer du att hitta information om den obligatoriska introduktionen med mera. 
  • På Canvasytan ISK student kommer du att hitta studieinformation som du kommer att ha nytta av under din studietid hos oss.
  • Som ny student på kandidatprogrammen registrerar institutionen dig på första kursen. 

Program och kurser med start VT2023

Via länkarna nedan hittar du mer information om just din kursstart.

Du hittar information om våra fristående kurser på sidan Fristående kurser vid institutionen för strategisk kommunikation. Schema kommer att finnas tillgängliga fyra veckor före kursstart i TimeEdit. Du söker fram din kurs via kurskoden. 

  • KOMC17: Communication and Leadershop in Change Process
  • KOMC60: Crisis Communication in Organisations and Societies 

Information till dig med varaktig funktionsnedsättning

Som student vid Lunds universitet har du med varaktig funktionsnedsättning rätt till pedagogiskt stöd. Avdelningen för pedagogiskt stöd har samlat information om olika former av stöd, hur det går till att ansöka om stöd samt andra resurser här: Pedagogiskt stöd | Lunds universitet

LU-kort

När du börjar läsa på Campus Helsingborg behöver du ett LU-kort, som fungerar som passerkort och lånekort. Fotografering för LU-kort sker i Vaktmästeriet på Campus Helsingborg, rum C166 på bottenvåningen. Medtag fotolegitimation!

Ordinarie öppettider: måndag-fredag: kl. 10.30-11.30

Redan student?

Är du redan student vid institutionen hittar du höstens schema, kursplaner och litteraturlistor på student/kursportalen Canvas.
Nuvarande student på Lunds universitet.

Följs oss

Du kan följa oss både på Facebook och Instagram!

Följ även Campus Helsingborg för att hålla dig uppdaterad kring vad som händer på Campus. 

Studentkåren Agora på Campus Helsingborg

Studentkåren Agora har hand om alla samhällsvetarstudenter vid Campus Helsingborg och anordnar även en novischvecka för nya studenter!

Helsingborgssektionen Agora
Agoras information till nya studenter

Samhällsvetarkåren vid Lunds universitet

Samhällsvetarkåren arbetar för att säkra din tid som student vid Lunds universitet. De anordnar även en novishperiod för alla nya studenter vid Samhällsvetenskapliga fakulteten.

Information från Samhällsvetarkåren
Novishperioden 2022