Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Arbeta som studentambassadör

representera ditt utbildningsprogram
Tycker du om att inspirera, informera och träffa nya människor? Trivs du på din utbildning och gärna vill berätta för andra vad du läser?

Att arbeta som studentambassadör innebär ett stort ansvar. Du är inte bara representant för din utbildning utan för hela universitetet. Som studentambassadör kan du bland annat jobba med att bemanna mässmontrar, hålla seminarier och åka ut till skolor för att berätta om din utbildning vid institutionen för strategisk kommunikation. Det är du som kommer att ge information om programmet och ge presumtiva studenter en bild och ett ansikte för programmen vid Campus Helsingborg, Lunds universitet.

Andra uppdrag kan vara att hjälpa till vid konferenser eller andra evenemang på Campus Helsingborg. Verksamheten som studentambassadör får inte inkräkta negativt på dina studier – allt studentambassadörsarbete görs i mån av tid.


Har du haft ett uppdrag som ambassadör?

Som ambassadör får du 120 kr per timme när du är ute på uppdrag. Här kan du ladda ned arvodesblanketten. Kom ihåg att fylla i båda sidorna på blanketten.

Sidansvarig:

kontakt

Är du student på institutionen för strategisk kommunikation och vill arbeta som studentambassadör?
Kontakta:
Erika Fransson

Epost: Erika [dot] Fransson [at] isk [dot] lu [dot] se
Tel: 042 - 35 66 58

Institutionen för strategisk kommunikation
Lunds Universitet | Campus Helsingborg
Besök: Universitetsplatsen 2 Helsingborg
Postadress: Box 882, 251 08 Helsingborg
Telefon:
 042-35 65 95
E-post: info [at] isk [dot] lu [dot] se

Samhällsvetenskapliga fakulteten | Campus Helsingborg