Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Studiestöd

För oss är det viktigt att du som student får de bästa möjliga förutsättningarna för att lyckas med dina studier och må bra under din studietid hos oss. Här kan du läsa mer om verksamheter vid Lunds universitet, Campus Helsingborg och Institutionen för strategisk kommunikation som du kan få råd och stöd från i olika frågor.

Studieverkstaden

Vill du förbättra din studieteknik? Vill du bli bättre på att skriva akademiska texter? Vill du bli säkrare på att tala inför andra? Då kan du vända dig till Studieverkstaden! 

Läs mer på Studieverkstadens hemsida.

Pedagogiskt stöd

Har du en funktionsnedsättning är du välkommen att kontakta Pedagogiskt stöd vid Lunds universitet. Att ha en funktionsnedsättning som till exempel en synskada, dyslexi eller adhd ska inte vara ett hinder för roliga och spännande studier vid Lunds universitet. 

Läs mer om pedagogiskt stöd.

Studenthälsan

Till Studenthälsan är du välkommen för att samtala om din aktuella studie- och livssituation. På Campus Helsingborg träffar du Carina Yourstone, leg. sjuksköterska med inriktning psykiatri. 

Läs mer om Studenthälsan vid Campus Helsingborg och Studenthälsan vid Lunds Universitet.

Studentpräst

Du kan också kontakta studentprästen vid Campus Helsingborg.

Läs mer här.

Sidansvarig:

Institutionen för strategisk kommunikation
Lunds Universitet | Campus Helsingborg
Besök: Universitetsplatsen 2 Helsingborg
Postadress: Box 882, 251 08 Helsingborg
Telefon:
 042-35 65 95
E-post: info [at] isk [dot] lu [dot] se

Samhällsvetenskapliga fakulteten | Campus Helsingborg