Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Ta ut examen

När du är klar med dina studier och uppfyller kraven i utbildningsplanen för utbildningen kan du ansöka om att få ut ditt examensbevis. Examensbeviset utfärdas av Examensavdelningen vid Lunds universitet och du gör din ansökan på studentportalen. Handläggningstiden är ca 6-8 veckor.

Examensceremoni

AGORA och Institutionen för strategisk kommunikation samt Institutionen för service management och tjänstevetenskap håller i början av juni en avslutningsceremoni för avgående kandidatstudenter. Till denna ceremoni, som studentkåren arrangerar, bjuds föräldrar och anhöriga in.

Institutionens masterstudenter firar sin avslutning tillsammans med andra avgående masterstudenter i Lund i början av juni vid Samhällsvetenskapliga fakulteten. 

Mer information om examen här.

Lunds universitets alumnnätverk

Lunds universitets alumnnätverk består av 30 000 alumner över hela världen och växer varje dag. Det som alla alumner vid Lunds universitet har gemensamt är att de alla studerat vid Lunds universitet och antingen är på väg ut i arbetslivet, redan har etablerat sig eller har en karriär bakom sig. 

Som medlem i alumnätverket kan du få nya kontakter inför jobb och praktik, koll på vad alumner med din utbildning arbetar med och möjlighet att nätverka med andra alumner.

Mer information om alumnnätverket.

Sidansvarig:

Institutionen för strategisk kommunikation
Lunds Universitet | Campus Helsingborg
Besök: Universitetsplatsen 2 Helsingborg
Postadress: Box 882, 251 08 Helsingborg
Telefon:
 042-35 65 95
E-post: info [at] isk [dot] lu [dot] se

Samhällsvetenskapliga fakulteten | Campus Helsingborg