Lunds universitet firar 350 år. Läs mer på lu.se

KOMN01 - Kvalificerad yrkespraktik i strategisk kommunikation, 30 hp

Välkommen till institutionen för strategisk kommunikation

Tid och plats för registrering och introduktion under vecka 35 kommer att publiceras inom kort. Registreringen följs av en kursintroduktion med information om kursen och de olika momenten som ingår vid sidan av huvuddelen, som är praktiken.

Bekräfta ditt deltagande till institutionsadministratör Susanne Andersson senast den 25 augusti, mejl: info [at] isk.lu.se. Meddela också Susanne Andersson snarast möjligt om du inte längre avser att läsa kursen.

Till denna kurs krävs förberedelser i god tid innan kursstart. Var vänlig att ta del av följande dokument på vår hemsida:

Läs också gärna kursplanen och litteraturlistan.

Institutionen har en öppen Facebook-grupp där vi regelbundet publicerar erbjudanden om praktik. Gå gärna med och se om det finns något där om passar dig.

Bästa hälsningar,

Emma Svensson
Kursansvarig

Sidansvarig:

KOMN01 - Qualified Internship 30 credits

Syftet med kursen är att förbereda studenten för ett framtida arbetsliv genom att ge studenten dels möjlighet att relatera sina akademiska färdigheter till yrkesrelaterade arbetsuppgifter, dels möjlighetet att etablera kontakter med potentiella arbetsgivare. Den verksamhetsförlagda praktiken inom strategisk kommunikation kan utföras inom offentlig eller privat verksamhet samt frivilligorganisationer, i Sverige eller utomlands.

Kursplan
Litterturlista