Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Jobba hos oss

På institutionen för strategisk kommunikation arbetar både forskare, lärare och administrativ personal. Utlysningar av nya tjänster vid institutionen visas på Lunds universitets hemsida över lediga anställningar.

För dig som är intresserad av att jobba på Institutionen för strategisk kommunikation och Lunds universitet finns mer information på Lunds universitets hemsida. Här hittar du information om aktuella utlysningar, om ansökningsprocessen och svar på frågor gällande kompetensutveckling och förmåner för anställda.
Jobba hos oss - Lunds universitet.
 

Du kan även prenumerera på lediga anställningar och får då regelbundna uppdateringar om nya utlysningar av tjänster vid institutionen.
Prenumerera på lediga tjänster vid Lunds universitet.