Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Kandidatprogram

i strategisk kommunikation
Kandidatprogrammen i strategisk kommunikation är treåriga (180 hp) och vänder sig till dig som i framtiden vill arbeta med PR, kommunikations- och varumärkesstrategi i offentliga organisationer och privata företag.
Utbildningen ger dig både teoretisk och praktisk kunskap som förbereder dig inför ett varierat arbetsliv inom kommunikation.

I denna film berättar Fredrik om studiemiljön på Campus och varför han valde att söka sig hit.

 

Institutionen för strategisk kommunikation erbjuder en gedigen och modern utbildning i kommunikation, vars innehåll är förankrat i både aktuell forskning och i arbetslivet. Vi arbetar kontinuerligt med våra utbildningar för att de ska ge dig som student kunskap som kan användas till att analysera och påverka i det kommunikativa landskapet. Våra lärare är experter och verksamma forskare inom olika områden i strategisk kommunikation. Våra tidigare studenter arbetar idag på Sveriges ledande kommunikationsbyråer och inom offentliga verksamheter med kommunikationsfrågor på såväl taktisk som strategisk nivå.

Under femte terminen finns möjlighet att profilera dina studier genom att förlägga dem utomlands eller läsa valfria kurser vid ett annat svenskt lärosäte. Här kan du läsa mer om utbytesstudier.

Sidansvarig:

Programansvariga


Asta Cepaite Nilsson

E-post: asta [dot] cepaite_nilsson [at] isk [dot] lu [dot] se
Tel: 042-35 65 21

 

Marie Ledendal

Marie Ledendal

E-post: marie [dot] ledendal [at] isk [dot] lu [dot] se
 

Institutionen för strategisk kommunikation
Lunds Universitet | Campus Helsingborg
Besök: Universitetsplatsen 2 Helsingborg
Postadress: Box 882, 251 08 Helsingborg
Telefon:
 042-35 65 95
E-post: info [at] isk [dot] lu [dot] se

Samhällsvetenskapliga fakulteten | Campus Helsingborg