Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Ny student, våren 2024

Välkommen till Institutionen för strategisk kommunikation!

Vi ser fram emot att ha dig som student hos oss.

Viktig information

  • Skapa studentkonto efter antagningsbesked 2 
  • Som student hos oss, kommer du att få tillgång till student/kursportalen Canvas. Du kommer att få tillgång till den kurs du ska läsa i Canvas ca 2 veckor innan kursen startar och där kommer du att hitta information om den obligatoriska introduktionen med mera. 
  • På Canvasytan ISK student kommer du att hitta studieinformation som du kommer att ha nytta av under din studietid hos oss.
  • Som ny student på kandidatprogrammen registrerar institutionen dig på första kursen. 

Kurser med start VT2024

Via länkarna nedan hittar du mer information om just din kursstart.

Du hittar information om våra fristående kurser på sidan Fristående kurser vid institutionen för strategisk kommunikation. Schema kommer att finnas tillgängliga fyra veckor före kursstart i TimeEdit. Du söker fram din kurs via kurskoden. 

  • KOMC17: Communication and Leadership in Change Processes - startar 15 januari
  • KOMC60: Crisis Communication in Organisations and Societies - startar 15 januari

LU-kort

När du börjar läsa på Campus Helsingborg behöver du ett LU-kort, som fungerar som passerkort och lånekort. Fotografering för LU-kort sker i Vaktmästeriet på Campus Helsingborg, rum C146 på bottenvåningen. Medtag fotolegitimation!

Information från Helsingborgs stad

Helsingborgs stad välkomnar dig som student på Campus Helsingborg! Här kan du läsa mer om vad staden har att erbjuda dig. 

www.studentstadenhelsingborg.se

Studentinformation på Campus Helsingborg

Här samlas praktisk information för dig som studerar på Campus Helsingborg om till exempel ditt studentkonto, LU-kort, kopiering, utskrifter och grupprum. 

Studentinformation Campus Helsingborg

Redan student?

Är du redan student vid institutionen hittar du vårens schema, kursplaner och litteraturlistor på student/kursportalen Canvas.

Nuvarande student på Lunds universitet.

Följs oss

Du kan följa oss både på Facebook och Instagram!

Följ även Campus Helsingborg för att hålla dig uppdaterad kring vad som händer på Campus. 

Studentkåren Agora på Campus Helsingborg

Studentkåren Agora har hand om alla samhällsvetarstudenter vid Campus Helsingborg och anordnar även en novischvecka för nya studenter under hösten!

Helsingborgssektionen Agora

Samhällsvetarkåren vid Lunds universitet

Samhällsvetarkåren arbetar för att säkra din tid som student vid Lunds universitet. De anordnar även en novishperiod för alla nya studenter vid Samhällsvetenskapliga fakulteten.

Information från Samhällsvetarkåren
Anmäl dig till Novischperioden VT2024