Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Kandidatprogrammet i strategisk kommunikation & digitala medier

Välkomna till introduktionsmöte!

Måndagen den 28 augusti kl. 10-12 i sal U203 är det gemensamt upprop och introduktion till universitetsstudier vid institutionen för strategisk kommunikation och kandidatprogrammet i strategisk kommunikation och kandidatprogrammet i strategisk kommunikation och digitala medier. Efter programintroduktionen följer introduktionen till programmens första kurs Introduktion till strategisk kommunikation i teori och praktik kl. 12-13Observera att din närvaro vid introduktionen är obligatorisk för att du ska bli registrerad på programmet.  Om du vill avsäga dig din plats eller har frågor om registrering kan du kontakta vår institutionsadministratör Susanne Andersson (se nedan). 

Redan klockan 09.00 på uppropsdagen samlas alla nya studenter vid Kärnan i Helsingborg, där rektor Annika Olsson hälsar välkommen. Därefter blir det gemensam promenad genom Helsingborg till Campus. Läs mer här.

Terminen inleds med kursen SKOB14 - Introduktion till strategisk kommunikation i teori och praktik (7,5 hp) som läses av studenter på båda programmen. För att du ska komma igång med kursen från start rekommenderar vi att du skaffar kurslitteraturen redan innan terminen börjar. Observera att boken Theorizing communication: Readings across traditions av Robert Craig och Heidi Muller kommer att användas på två kurser under den första terminen. Vi vill också påminna om att flera av kursböckerna finns som e-böcker och är tillgängliga via vårt bibliotek. Vi har ingen speciell bokhandel för kurslitteratur utan hänvisar till de olika nätbokhandlare som finns. 

Scheman för kurserna under resten av terminen offentliggörs senare, men här kan du se det preliminära schemat för första kursen. Notera att det kan komma att ändras.

Om du har frågor, ring 042-35 65 95 eller skicka e-post till institutionsadministratör Susanne Andersson info [at] isk [dot] lu [dot] se.

Bästa hälsningar och varmt välkomna!

Cecilia Cassinger
Programansvarig

Sidansvarig:

Första kursen: SKOB14 - Introduktion till strategisk kommunikation i teori och praktik

Kursen introducerar dig till ämnet strategisk kommunikation och du får inblick i olika yrkesroller som knyter an till utbildningen. 
Kursplan
Litteraturlista
Schema

Institutionen för strategisk kommunikation
Lunds Universitet | Campus Helsingborg
Besök: Universitetsplatsen 2 Helsingborg
Postadress: Box 882, 251 08 Helsingborg
Telefon:
 042-35 65 95
E-post: info [at] isk [dot] lu [dot] se

Samhällsvetenskapliga fakulteten | Campus Helsingborg