Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Avslutningsceremoni kandidatprogrammen 2021

Programledare pratar till studenter
Marie Ledendal och Asta Cepaite Nilsson, Programansvariga för Kandidatprogrammen i strategisk kommunikation

Under fredagen den 4 juni firades årets avgångsstudenter med en traditionsenlig avslutningsceremoni. På grund av den pågående pandemin tilläts inte den vanliga ceremonin som brukar gå av stapeln på Helsingborg Arena, utan blev istället digitalt på Zoom.

Till ceremonin var både studenter och anhöriga inbjudna och tillsammans med personal från institutionen för strategisk kommunikation sattes punkt för tre års studier. Ceremonin innehöll tal, stipendieutdelning, applåder och jubel.

Avslutningsceremonin anordnades med hjälp av studentföreningen Agora, för alla kandidatstudenter från Institutionen för strategisk kommunikation. Studenterna fick inför ceremonin hemskickat en penna av Lunds universitet, som symbol för den kunskap de tillägnat sig under tre års studier.

Tillsammans med programansvariga Marie Ledendal och Asta Cepaite Nilsson samt studievägledare Cecilia Nygren hölls ceremonin som gästades av bland annat studierektor Marja Åkerström, prefekt Mozhgan Zachrison samt stipendieutdelning från Helsingborgs stad.
Läs mer om vilka som fick stipendium och se foton på stipendiaterna här.

Stort grattis till alla studenter och lycka till med karriär och kommande äventyr!