96% av våra kandidatstudenter får jobb inom ett år efter examen

Enligt vår nyligen avslutade alumnundersökning för kandidatprogrammen i strategisk kommunikation fick 96% av studenterna som tog examen 2014-2016 jobb inom ett år efter avslutade studier.
kandidat

Våra alumner arbetar bland annat som kommunikatörer, ledare inom kommunikation, konsulter eller som koordinatorer.

69% av de studenter som tog examen på våra kandidatprogram under åren 2014-16 deltog i undersökningen.

Läs mer om resultatet av undersökningen här.